top of page
Search

KRUCEFIX Poslovna darila za užitkarje in gurmaneObdarovanje poslovnih partnerjev je umetnost, ki zahteva pozornost do podrobnosti in edinstvenost. Zato vam predstavljamo Destilarno Krucefix in našo vrhunsko linijo likerjev in žganj - popolno darilo za vaše poslovne priložnosti.


Destilarna Krucefix se ponaša z več kot 60 okusi žganj in likerjev, izdelanih iz 100% naravnih sestavin in ročno destiliranih v slikovitem okolju Križ pri Tržiču. Naša edinstvena zbirka okusov omogoča izbiro med različnimi velikostmi steklenic, kot so 0,02L, 0,04L, 0,1L, 0,2L, 0,5L, 0,7L in več, kar omogoča prilagajanje darila glede na želje in potrebe vaših poslovnih partnerjev.


Krucefix izdelki so več kot le žganja in likerji - so simbol kakovosti, tradicije in ročne obrti. Vsa naša pijača je skrbno izdelana s strastjo do detajlov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in edinstven okus. Naša zavezanost k uporabi lokalnih sestavin in spoštovanju tradicije destilacije pripomore k ustvarjanju izdelkov, ki navdušujejo še tako zahtevne brbončice. Že 15 let smo vodilna slovenska destilarna po številu okusov in inovativnih izdelkov.


Darilo Krucefix likerjev in žganj bo odražalo vašo skrb za kakovost, edinstvenost in osebni pristop. Poleg tega pa boste s tem darilom podprli slovensko ročno izdelavo in lokalno obrt, kar predstavlja tudi trajnostno in odgovorno izbiro.


Ponujamo vam priložnost, da presenetite svoje poslovne partnerje s prestižnim in okusnim darilom, ki bo izstopalo med ostalimi. Za več informacij o naši ponudbi, velikostih steklenic in možnostih prilagajanja daril vas vabimo, da nas kontaktirate in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše poslovne potrebe.Destilarna Krucefix ... 040/354-877 ali krucefixdistillery@gmail.com.


Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vas vabimo, da ustvarimo nepozabno izkušnjo za vaše poslovne partnerje.


Lep pozdrav,

Destilarna Krucefix


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page