top of page
Search

CVETJE V TEKOČI OBLIKI - Presenetite z izvirnim darilom

Blagovna znamka Krucefix je letos pripravila nekaj posebnega za praznovanje 8. marca, mednarodnega dneva žena, in 25. marca, Materinskega dneva. Namesto klasičnega darila cvetja ali majhnih pozornosti, kot so kozmetika ali čokolada, Krucefix predstavlja edinstveno izbiro - cvetje v tekoči obliki, in sicer likerjev rdeče in bele vrtnice.Vsako leto se ženske po vsem svetu praznujejo in častijo za njihov prispevek k družbi, enako pa velja tudi za matere, ki so neprecenljive v vsakdanjem življenju. Tradicionalno so darila za te priložnosti pogosto cvetje ali drobna pozornost. Vendar pa je letos čas za spremembo in raziskovanje nečesa novega, nečesa posebnega.


Krucefix, znani proizvajalec likerjev visoke kakovosti, predstavljamo linijo svojih izdelkov, ki so pripravljeni, da razveselijo vse ženske in matere. Likerska različica rdeče in bele vrtnice je popolna kombinacija tradicionalnega darila cvetja in razkošnega užitka tekočine. Na voljo je v štirih različnih velikostih - 0,1l, 0,2l, 0,5l in 0,7l.
Kaj toliko izstopa pri teh likerjih, je njihova kakovost in izvirnost. Rdeča vrtnica predstavlja strast in ljubezen, medtem ko bela vrtnica simbolizira čistost in nedolžnost. Ti likerji so skrbno pripravljeni, da zajamejo esenco teh čudovitih cvetov, kar omogoča edinstven okusni doživljaj, ki bo zagotovo razveselil vsako prejemnico.


Jedilne vrtnice gojimo, negujemo in ročno obiramo sami. Celoten postopek priprave izdelkov je narejen ročno in izjemno skrbno, kar obiskovalcem naše destilarne tudi radi razložimo in pokažemo. Likerja vrtnic sta izjemna in edinstvena izdelka za gurmane in užitkarje, ki ju naši barmani zelo radi uporabljajo tudi v svojih koktajl kreacijah.


Darilo likerjev Krucefix je odlična izbira za tiste, ki želijo svojim prijateljicam, materam ali posebnim ženskam pokazati, kako zelo jih cenijo. Poleg tega, da so likerji sami po sebi eleganten in prestižen dar, so tudi odlična izbira za različne priložnosti - od sproščenega večera ob kozarčku aperitiva do posebnih praznovanj in zabav.


Torej, letos razmislite izven običajnega in presenetite posebne ženske v svojem življenju s cvetjem v tekoči obliki.

Likerja RDEČA VRTNICA in BELA VRTNICA blagovne znamke Krucefix sta zagotovo darili, ki bosta polepšali njihov dan in pustili trajen vtis.

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page